sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Ostoksia, naurua, iloa ja jotain valmistakin.

 
Tässä vähän eilisiä ostoksia tällä käsityösarakkeella. Aikamoisen ohjatun turistikierroksen minulle olikin järjestetty. Ja oli aivan älyttömän ihana päivä <3. Lankakauppoja ja askartelukauppoja, namsnams! Niin ja helmikauppaa unohtamatta!  Noh, kuten näkyy tosiaan lankoja tuli sitten mukaankin. 2 kerää paksua Pirkkalankaa (jonka olen AINA mieltänyt nimenomaan pirkkalangaksi, niin ei se liittynytkään pirkkapirkkaan, hih) Taitoshopista ja alfaa ja ingawoolia Lankaideasta (paikka oli juuri niin ihana, kuin olin kuvitellutkin!). Muista sitten tarttui mukaan nappeja ja ompelutarvikkeita. Helmikaupasta tuolainen ystävyyskorusetti ja yhteen korvispariin taustat. Lisäksi ostin yhteen kaulakoruun, korviksiin ja silmukkamerkkeihin helmet ja annoin ne Liisalta  ja odotan innokkaana kuinka ihanat ne ovat valmiina!!

Neulemiitissäkin käytiin ja vitsit kuinka ihanaa olisikaan, jos täällä olisi sellainen kahvila ja porukka, keiden kanssa käydä juomassa kahvia, syömässä kakkua ja höpöttämässä ja samalla neuloa. Ehkä sitten joskus. Tosin, sellainen kahvila puuttuu, mutta vaikka kiertävä kiertue ihmisten luona tj. Ideahattuun!Isossa roolissa oli tietysti myös kamerat! Ihanaa päästä eri maastoon kuvailemaan. Uusia ideoita päähän jne. Ja sitten saimme idean tehdä sellaisen pienen kuvauskiertueen eri kaupungeissa. Seuraavana vuorossa sitten Turku. Ja Turun lankakaupat :D
Parhaimmat kuvauskohteet Tammerfestissa olivat sorsat, varis ja pulut. Toki myös koski ja tehdasmaisema. 
 


 Oli kyllä tosi ihana päivä, joten KIITOS Liisa <3.

 

Merinovillapaita (Miialle)
  •   Suuri Käsityö nro 2/-10
  • Merinovilla ja merinoribbi
  • 100cm
Ajattelin, että kun teen 100cm:n niin 90cm tyttöseni mahtuu siihen mainiosti nyt, ja sitten vielä ensi talvenakin. Noh, varmasti mahtuu ensi talvena, koska nyt siihen vielä hukkui! Kuva ei oikein nyt anna parasta vaikutelmaa paidasta, mutta pidin työstä ja housutkin siihen on tulossa.


Ja lopuksi. Ihanaa Suomen leijonat. Pettymysten jälkeen taisteluvoitto. Kyyneleet silmissä Selänteen kuuntelu, jokin aikakausi päättyi noihin kisoihin. Seuraavaa Teemua odotellen...

2 kommenttia:

  1. Oi, joku tommonen neulekahvila olis ihana juttu! Mut tuskimpa täällä semmosta on. Uskallatko tulla meille joskus kylään näinkin kauas, jos joskus kutsuisin neulovia ystäviä istumaan iltaa? Joskus oli meinaan töissä puhetta moisesta.

    VastaaPoista
  2. Uskaltaisin tietysti!!! Se olisi kyllä mukavaa!

    VastaaPoista