tiistai 21. syyskuuta 2010

Oi kiitos ystäväni!

Ensinnäkin haluan sanoa, että olen rakastunut aivan totaalisesti salaiseen ystävääni. Paketti oli kertakaikkisen ihana!!!! Ja siskoni oli paikalla kun sitä avasin, ja oli myös aivan ällikällä lyöty, kun kaikkea ihanaa vaan löytyi ja löytyi paketista. Oi oi. Siitä siis näin alkuun jo valtavan iso KIITOS!
Paketti sisälsi:
 • Ihanan purosta tehdyn laukun, jossa on myös ihana kangasvuori, joka ei kyllä kuvassa nyt näy. Siis AIVAN ihana, palmikoita <3.
 • Ihanan syksyisen vyyhdin villalankaa, joka vielä mietityttää, että kokeilisinko sormikkaita siitä, vai huivia...
 • 3kpl erilaisia tee-pusseja. 
 • IHANAN vihreä kynttilä
 • Rannekoru, jossa on erivärisiä ruskeita ja oransseja helmiä, namnam!
 • Kaksi pientä nallekarhuja, jotka siis tietenkin pääsevät puikkojen päihin, jos työ nyt joskus sattuu jäämään kesken. (En onneksi ole tyhmä en :D)
 • Marimekon servettejä syksyisessä kuosissaan
 • Kortti

Kuten huomasitte. Valtavasti kaikkea aivan tajuttoman ihanaa. Olen vain niin myyty, etten keksi mitään sanottavaakaan! Oi että. <3.

7 kommenttia:

 1. En viitsinyt laittaa kortiin selitystä nalleista kun ajattelin, että se on vähän tyhmää, mutta ehkä ne kaipaa selityksen: ne on tarkoitettu puikon päihin, pitämään silmukat niin, etteivät tipahda. Siis ei neuloessa, vaan silloin kun ei neulota ;)) Olipa tarkasti nyt selitetty ;)Ja kiva kun tykkäsit paketista. Myös antaja on iloinen ;))

  VastaaPoista
 2. Meinasin just tulla nallekommentoimaan! Mut ihana paketti <3

  VastaaPoista
 3. Oi, Ihana paketti ja Ihana Palmikkolaukku!t. JokuSnynenjossakin

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana paketti! Terv. erään toisen SNY

  VastaaPoista
 5. Satunnainen salainen kirjoittelija26. syyskuuta 2010 klo 16.22

  Onpa kaunis laukku! Tuollaista voisi itsekin kanniskella :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis ja runsas paketti ja tuo laukku on ihan mielettömän ihana! Ja vielä pitää sanoa, että tuo sun blogin yläreuna missä on tuota vihreää lankaa on hirmu kaunis :)

  VastaaPoista