perjantai 15. tammikuuta 2010

Hamonen ja Nallukka


Liivihame (Miialle)
 • Suuri Käsityö 02/08
 • Sininen velouria 
 • Koko 92

Haluaisin oppia käyttämään ompelukonetta jotenkin, lukemaan ompeluohjeita ja luoda kankaistakin jotakin kivaa, kun niitäkin on niin ihania tarjolla! Tämän hameen työstämisen aikana kypsyi myös päätös uuden koneen ostamisesta, vaikkei vanhakaan vanha ollut. Vuoden verran Brotheri oli käytössä, ja senkin ajan kävin äidin luona vaippoja ompelemassa. Emme vain tulleet missään kohtaan toimeen keskenämme. Liekö se halpuus sitten ollut se hyvyyden esto, tai minun huonouteni. Nyt pöydällä on singeri, ja luoja me rakastamme ainakin näin alkuun toisiamme. Takana on joululahjapussukoiden teko ja tähän hameeseen napinlävet. Ensi kuun SK:ssa on lapsiextra, joten viimeistään silloin rakkauttamme sitten aletaan koettelemaan. 
Kangastilauksen tein jo myllymuksuille, ja niistä ajattelin sitten tehdä itselleni paidan tämän kuun SK:sta, ja Miialle sitten lämpökerrastoa...
Koska löytyy aika siihen, tiedä sitten.... Nalle (esikoisäitiryhmän uusimmalle vauvalle)
 • Novita Talvi 2008
 • 7 veljestä, nallen paita Wool
 • Puikot 4
Kun kaapista löytyi tyttömäistä väriä keränloppu, ja kutsu katsomaan vauvaa, niin ajattelin tehdä nallukan pikkuprinsessalle vietäväksi. Onhan noita pehmoleluja lapsiperheissä yleensä joka kulmassa, mutta on kiva tehdä itse jotain vietäväksi ja ehkä sen voi sitten vaikka pitää sellaisena hyllynpäällä seisovaksi nalleksi?Aloitin itselleni paidan ja vähän jännäilen, että kuinka käy langan kanssa, kun jämpti määrä sitä on, ja enää en saa lisääkään. Ainakaan Novitan nettikaupassa ei enää ollut, eikä tänään Porissa kun katselin Tokmannissa ja Citymarketissa. Saanaa siis. Mutta eiköhän tuo nyt sitten riitä, eikö vain! 
SNY:n parinjakoa kauheasti odottelen innolla, kuten jo koko tulevaa "kautta". Iiiiiks!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo mekko! Pirteät värit.

  VastaaPoista
 2. Soma mekko!
  Olen muuten salainen neuleystäväsi ja alankin jo innolla suunnitella ensimmäistä pakettia :)

  Mukavaa kevään alkua!

  VastaaPoista
 3. Jeeee! En malta odottaa tätä kevättä ja paketteja <3

  VastaaPoista
 4. How sweet! I hope all the best to the new mother, whoever she is.

  VastaaPoista