sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Valmistuneita ja ostoksia

 
Paita (itselle)
 • Novita Talvi 2007
 • Lankana Novita Saana 
 • Puikot 5 ja 6

Ostin tuota Saanaa joulualennusmyynneistä, kun halvalla sai. Sitten rupesin katsomaan, että mitä siitä tekisin ja tämän paidan nappasin. Paitaa oli kiva tehdä, ja ihan kivannäköinen siitä tulikin. Ainut minkä voisin muistaa, niin raitojen määrää voisin harkita, kun tuo päättely ei ole mikään suosikkihommani...

 
Säärystimet (Aadalle)
 • Novita Nalle
 • Puikot 3,5

Balettitunnit alkoivat, ja naapurin neitonen kaipasi tunneille säärystimiä. Toki väritkin piti sopia balleriinalle, ja sellaiset onneksi kaapin perukoilta löytyikin. 52 silmukkaa ja sitten vähän jotain pientä kuviota. Ja kyllä neito niistä ainakin sanoi pitävänsä :) 

 

Ostoksista vielä vähän kuvaa, kun on tullut ostettua tuollaisia kirjoja viime aikoina muutamia. Elikkäs Muksuperheen puuhakirja, Meidän perheen askartelukirja, Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua ja Suuri ompelukirja. Näiden mukaan tiedossa siis itsetehtyjä lahjoja ainakin tänä vuonna... :D

6 kommenttia:

 1. Minulla ei oikein riitä motivaatiota niin isoille projekteille kuin paita joten onnittelen saavutuksesta. Hienolta näyttää! kuten myös pikkuballeriinan säärystimet :)

  Terveisin, sny:si

  VastaaPoista
 2. Hieno paita!

  Multakin puuttuu motivaatio noin isoihin töihin :P. Valmista pitää tulla muutamassa illassa, muuten tuppaa jäämään kesken.

  VastaaPoista
 3. Toi paita oli siitä sangen mukava, että siinä ei mennyt kauaa! Iso lanka ja isot puikot, ni huishuis :) Mutta katsotaan kuinka käy Ollin paidan kanssa, että valmistuuko ikinä... :D

  VastaaPoista
 4. Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua on ihana kirja :D Suunnittelen kesätopin virkkausta siitä, ja etnomyssyn tein vauvalle viime syksynä. Hyvä hankinta!

  VastaaPoista
 5. Minullakin on tuo "Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua". Tällä hetkellä se kerää pölykerrosta hyllyssä, mutta muutama herkku sieltä pyörii mielessä.

  VastaaPoista
 6. Ihana kirjan nimi! Ja hienoja neuleita!

  VastaaPoista