lauantai 15. tammikuuta 2011

Höpinää

Paita on työn alla, takakappale valmiina ja etukappaletta noin puolet tehtynä, siksi ei mitään varsinaista päivitettävää ole :)

Mutta tulin mainostamaan, että jos muutkin lähtisi mukaan hamsterointiin niin saataisiin kiva tsemppaava porukka kasaan! Päädyin siis ennemmin hamsterikuukauteen kuin sny:hyn. Syksyllä voisi sitten taas etsiä salaisia ystäviä :)

Ihania kihlajaisuutisia myös sain vuoden vaihteessa ja sitä mukaan tietysti hääaikeitakin ja sen mukaan tilaustyönä olisi vuorossa villasukat. Ostin vaihtoehtoisesti rose mohairia ja nallea. Ensiksi kokeilen mohairista pitsisukkia, jos eivät ole passelit, niin sitten teen nallesta aivan perussukat lyhyellä varrella.

Myös esikoinen teki tilauksen. Myös kuopuksen puolesta. Kun tuo paita, jota nyt teen, niin onnistuessaan pääsee ristiäisiin sitten minun päälleni. Niin esikoinen sanoi "Seuraavaksi teet minulle ja pikkusiskolle sitten hameet niihin ristiäisiin". Kiire taitaa tulla, mutta katsotaan. Löydänköhä edes sopivaa hametta, johon löytyisi langat varastosta...

Ja kirppikseltä ostin vuoden 2002 Suuri Käsityölehdet ja odotan NÄIN paljon, että tuo minun ompeluhuoneeni olisi yläkerrasta valmis. Paljon ideoita, hyvät peruskaavat ja myös paljon nauruja niiden kangasvalintojen kanssa. Kyllä huomaa yhdeksän vuoden kuluneen, vaikka juurihan tuo 2002 oli...
Mutta luulen, että seuraavaan tilauskatkokseen päätän sitten SK:n tilauksen, kun aika peruskaavat nyt sitten varastosta löytyy. Novitalle käy luultavasti samoin seuraavan laskun aikaan, ja Modallekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti