maanantai 24. tammikuuta 2011

Pitsisukat ja kännykkäkoteloNopea postaus vain. Elämäni ensimmäiset pitsisukat. Katsotaan kelpaavatko Sannalle, vai meneekö äidille, joka niistä teki ehdottoman varauksen. Tai sitten neulon äidille vain yksinkertaisesti omat. Lankana Rose Mohair. Meni ihan ina yli yhden kerän, eli n. 55grammaa. 

Ja toinen työ on pussukka kännykälle. Ipod saa kans omansa, mutta ekasta versiosta tuli kännykälle. Jämälankojen käyttöä siis. 

4 kommenttia:

 1. Hei noi pitsisukat kun oon yrittänyt niitä tehdä ihan selkeellä ohjeella mutta kun siinä on, että luo 50 silmukkaa ja jaa ne puikoille 13,12,11,14 niii miten ne saa menemään sillai tasan et jos tekee joustinneuletta yks oikein yks nurin niin mulla ainakin sitku alotan uuden kierroksen pitäs tehdä oikee silmukka mut jos jatkan periaattees sitä kierrosta nii siinä pitäs tehdä taas nurja:DD toivottavasti ymmärsit mitä hain tätä on tosi vaikee selittää kirjalllisesti:D:D

  VastaaPoista
 2. Hmmm, siis niissä muutamassa ensimmäisessä kerroksessa vai samalla kun tekee jo pitsikuviota...?

  VastaaPoista
 3. nii muutamassa ensimmäisessä kierroksessa:)

  VastaaPoista
 4. Mutta sitte vaa pitänee tehdä kaksi oikeaa silmukkaa sinne loppu-alku-kohtaan? Tai lisää yhden silmukan niihin ekoihin kierroksiin ja vähentää sen sitten, kun alkaa pitsikuvio?

  VastaaPoista